Om Flowerqueen

För vem är Flowerqueen? Flowerqueen är för alla blomsterdrottningar och kungar där ute. Vår målsättning är att du som delar vår kärlek till blommor, oavsett om den är nyfunnen eller om du levt med den länge, ska hitta det du söker hos oss, och  det lilla extra du inte hittat någon annanstans. Vi kan inte bara odling och växter, vi har även koll på de allra senaste trenderna inom trädgård.  Vi vill kunna erbjuda dig de blomstrande växter som du drömmer om och längtar efter.

Vilka är vi som står bakom Flowerqueen.se? Växterna och odlingen har alltid funnits där, som en röd tråd genom livet. Kärleken till blommor, trädgård och växter var helt enkelt så stor att den krävde nånting större än bara min egen trädgård. Flowerqueen.se är startat av mig, Emelie, utbildad hortonom vid Sveriges lantbruksuniversitet och en inbiten blomsterälskare och entreprenör. Idag finns vi endast som nätbutik och vi har vårt lager utanför Helsingborg.

En kreativ verkstad, så skulle jag kunna beskriva min egen trädgård. Att få skörda blommor och skapa med dem är lekfull och njutbar avkoppling för mig. Jag vet att ni är många som delar mitt intresse. Därför är en stor del av vårt sortiment inriktade på just blommor med bra egenskaper för snitt. Oavsett om du bara har några krukor, är hobbyodlare eller satsar fullt på livet som snittblomsodlare ska du hitta det du söker hos oss.

Vill du veta mera? Har du önskemål om nya produkter till vårt sortiment. Är du företag inom odling och önskar offert på större volymer. Kanske har du andra frågor eller synpunkter. Du är varmt välkommen till oss, Lägg ett mail till: info@flowerqueen.se

Vårt företag är i sin linda, våra drömmar och visioner stora. Vi skulle bli så glada om ni vill följa oss på denna resan. Tillsamman kan vi skapa en lite vackrare och gladare värld.

Blomstrande hälsningar Emelie

Flowerqueen – Låt världen blomstra!